22/11/63
2019 28. kitabı
Okunma: 06 Kasım 2019 16:55
Spoiler içermektedir Stephen king'e hayran kalmak istiyorsanız bence başlayabileceğiniz en iyi kitaplardan biri.Kesinlikle tatmin edecek kurguya ve heyecana doyacaksınız. 2011 yılında düzensiz aile hayatı ancak işinde başarılı bir kişi olan Jake Epping sürekli öğlen yemeği yediği Al'ın Yeri isimli uygun ve lezzetli şişko burgerlerin yapıldığı yere gitmektedir.Hergün gittiği yerde hiç beklemediği şekilde gelişen acayip bir durumun içinde bulur kendini . 1958 yılına gidebilseydiniz ve tüm insanlık adına birşeyler yapma fırsatınız olsaydı neleri değiştirirsiniz? Belirli kuralları olan ve her yaptığınızın gelecekte bir sonucu olduğunu unutmadan. Not:22/11/63 tarihi John Fitzgerald Kennedy'nin suikaste uğradığı tarihtir. Jake hayatını dikkat çekmeden yaşarken J.F.K'nin suikastçisi olan(veya günümüzde bile öldürdüğü yüzde yüz kanıtlanamayan) Lee Oswald isimli suikastçiyi öldürmelimidir? son saniyeye kadar harika bir kurgu. Bilimkurgu,tarih,polisiye ve saf kurgu. Zeynep Heyzen Ateş'in Çevirisi harika olmuş diğer çevirdiği kitaplarından birkaçını hemen aldım. Heyecan başlasın!
22/11/63Stephen King · Altın Kitaplar · 20214,172 okunma