editör & yayın koordinatörlüğü #3
2019 14. kitabı
Polisiye severler burada mı? Benim ilk etapta tercih ettiğim türlerden biri olmasa da editörlüğünü yaptığım Kanlı Koza'yı heyecanla okudum. Polisiye, macera ve gizem türünde kitapları seviyorsanız Kanlı Koza'yı keyifle okuyabilirsiniz.
Kanlı KozaGülay Sena Dündar · Mendirek Yayıncılık · 201926 okunma
Geri dönüşü mutlaka yapacağım, Agatha christie nin Yedilerin Gizemi adlı kitabı da çok güzeldir. Bende size onu tavsiye etmis olayım. Hatta size (kütüphanemden eksilmemesi için, geri göndermeniz şartı ile :)) gönderebilirim.
Buse Güler Tüzün
Çok teşekkür ederim öneriniz ve nazik teklifiniz için. Göndermiş kadar oldunuz. İnceleyeyim eğer bir sıkıntı olmaz ve ilgimi çekerse ilk alışverişime eklerim. :)
O zaman okuyabilirim :)) polisiye kitaplardan beklentim bi Agatha christie gibi olmasa da en azından sürüklemesi, merak uyandırmasıdır. Detaylarda boğulmamak uykum gelse bile devam etmek isterim polisiye kitaplardan. Sizin tavsiyenizle yarın alacağım, umarım bahsettiğiniz gibi bende sürüklenirim :)
Buse Güler Tüzün
Agatha Christie'nin On Küçük Zenci kitabını almıştım buradan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine. Hâlâ okuyacağım. Benim de okumak istediğim bir tür ama vakit bulamadım bunun için. Umarım keyifle okursunuz, geri dönüşünüzü bekliyorum mutlaka. Alırken sıkıntı yaşarsanız satış sitelerinde, yardımcı olurum. Şimdiden keyifli okumalar diliyorum. :)
Umarım karakter sayısı, Ahmet ümit kitaplarındaki gibi 20+ değildir.
Buse Güler Tüzün
Değil. :) Bir polisiye okuru olduğumu söyleyemem buna rağmen sıkılmadan, kafam karışmadan okudum. Arka kapağında güzel detaylar kullandık, buradan göremiyorsunuz elbette ama şüphelilerin ismi var post-itlerde. Öyle bir tasarım yaptık. 10+ bile değil :)