221 syf.
6/10 puan verdi
Kitabı okurken kendimi
Cihan Tuna Arslan
Cihan Tuna Arslan
ın seminerindeymişim gibi hissettim. Beyaz tahtanın önünde elinde kalemiyle heyecanla anlatıyordu sanki. Öyle içine aldı kitap beni . . Klasik , kalıplaşmış cümleler ile örülü bir kişisel gelişim kitabı değil. Düşünsenize “bazıları ayda 1.500 TL kazanırken bazıları neden 100.000 TL kazanıyor “ diye düşündürerek anlatmaya başlıyor . Belki de birçoğumuzun bildiği ama üzerinde düşünmek istemediğimiz , ertelediğimiz şeyleri çarpıcı örneklerle göz önüne getiriyor. Şunu yapın demiyor sadece ; böyle de yapmayın diyebiliyor. . . Diyor ki; savaşmaya önce kendimizden, yıkamadığımız tabulardan , doğru bildiğimiz yanlış düşüncelerden kurtulmaya başlamakla adım atalım. Sonra da sistemle savaşmaya hazır hale gelmiş olacaksınız.. . . Yoksulların yemek bulabilmek için metrelerce yürüdüğü, zenginlerin ise yedikleri yemeği sindirebilmek için metrelerce yürüdüğü tuhaf bir dünyada yaşıyoruz. Bastırılmışlık, içinizdeki teröristin ta kendisidir. . . Peki şunu biliyor musunuz? Bu kitabın bütün gelirleri sokak canlılarının yaşam mücadelesine destek veren @cakbipati derneğine bağışlanmış. Okumak için bir sebep daha
Savaşmadan Ölmek Yok
Savaşmadan Ölmek YokCihan Tuna Arslan · Gece Kitaplığı · 2016113 okunma