···Okunma: 04 Aralık 2015 23:10 Dikkat spoi içerebilir! :)
Kitabı elinize ilk aldığınızda kapağıyla ve arkasında yazanlarla ilginizi çekmeyi başarıyor. Paralel evren,çoklu evren kavramı zaten çok ilgimi çeken bir konu olduğu için Seray abla verir vermez ilk müsait zamanda kitaba başladım ve çok yoğun bir dönemde olmama rağmen kitap kısa sürede bitti.
Kitap Alex'in gözünden tam önemli bir basket maçında atış yapacakken başlıyor. Her şey normalken karakterin birden yaşadığı o boşluk hissi bizi şaşırtıyor ve kafamızda soru işaretleri oluşuyor.Sonrasında ise kitabımız Jenny'in yaşadıklarını anlatıyor. Kitabın neredeyse ilk 100 sayfası olayları, kavramları anlatmakla geçiyor. Ama merak etmeyin o 100 sayfayı geçtikten sonra sayfalar kendiliğinden çevrilmeye başlıyor ve bitince de biz boşluğa düşüyoruz. Yazarımız bizi bilgilendirmeyi ihmal etmiyor ancak her bilgilendirmeden sonra yine başka soru işaretleri oluşuyor. Ve sürekli "Memoria" nedir sorusu dolaşıyor hem karakterlerin kafasında hem bizim kafamızda. Alex'in pes etmeyişini çok sevdim bazen siz bile bazı yerleri saçmalık bulurken o vazgeçmiyor. Favori karakterim ise Alex'in yakın arkadaşı Marco oldu. Kitabın sonu ise en az kitap kadar ilgi çekiciydi. İlgimi çeken bir konu olduğu için okurken çok keyif aldım. Size keyifli okumalar :)