2019 48. kitabı
Komplo açlığımı giderdim(!) Soner Yalçın geçim yolunu artık bunun üzerine kurmuş maalesef...Yazık! Binbaşı Cem Erseverin İtirafları gibi bir kitabın yazarının geldiği nokta gerçekten acınası! Kara Kutu tamamen bir komplo kitabı! Komplo fetişiniz varsa tatmin olursunuz!
Kara KutuSoner Yalçın · Kırmızı Kedi Yayınevi · 20191,738 okunma
Herşeye komplo gözüyle bakanlar, gerçeklerden, korkarak kaçan ve gerçeklerden uzak olanlardır.
Emre E.
Doğru söze ne denir...Fakat Şili de kadınların başlattığı mücadeleyi de "Emperyalizmin yeni bir oyunu" olarak değerlendiren Banu Avar gibi kişiler de bu tespitinize dahildir umarım.
kitabı daha bitirmedim anksiyete bölümündeyim ama kolesterol için söyledikleri özelilk le doktorlarla alakalı söyledikleri tamamen dogru tabi istisnalar kaideyi bozmaz ben KONYA'DA eczane teknikerligi yapıyorum konya numune hastanesinde ismini vermek istemedigim bir dahiliye doktoru daha hasta kapıdan içeri girer girmez tansiyonuna bakmadan kan tahlilleri yapmadan BOEHRINGER INGELHEIM firmasının ilacı olan (MİCARDİS PLUS) ilacını yazardı yani yazılanların hepsi komplo degil gerçekler çok fazla maalesef
O zaman siz yapin bu konular ile ilgili bir arastirma kitap da onu okuyalim...
Olur yaparız...
Gerçek sizi özgür kılacak derken, asılında olan her gerçeğe de komplo ile yaklaşılmasida bana manidar gelişmiştir hep, Tabi insanların, olayları gerçek olup olmadığı da araştırmadan ve "ya gerçekse" korkusu insanlığa hep ürkütücü geldiği içinde mutlu ve huzurlu yaşam düşüncesi ile ilgilenmeleri, neden acaba??
Emre E.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Kitap baştan aşağı komplo teorilerinden ibaret değil elbette lakin Soner Yalçın'ın uzmanlık alanı olmayan bir dalda fazla derinlere dalması ciddi ve hassas konular üzerinden bunu yapması insanların Modern Tıbba olan inancını sarsar ve psikolojik bir kaos yaratabilir. Bunu da gözardı etmemek gerekir. Saygılarımla...
Bu yorum görüntülenemiyor
Çamur at izi kalsin....
Emre E.
Çamur atan yok Semra Hanım... Soner Yalçını yıllardır okurum ve takip ederim. Kim olduğunu ve mazisini bilirim. Kütüphanemde de tüm kitapları bulunur. Sağlık konusu hassas ve manipülasyon ihtimalinde ciddi riskleri olan bir konudur. Uzmanlık ve hakimiyet ister. Soner Yalçının niyetini değil,kendince ortaya koyduğu olguların soruşturulması gerekir.