Ne Çok Acı Var...
2019 26. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2019 23:21
Ne çok acı var.. Bu kitabı elime alıp ilk hikayeyi okuduğumda anlamıştım darmadağan olacağımı -ki kitaba başlayıp bitirme sürem 3 saat- dedim Özlem bu kitap senin ağzına edecek ama sen seversin kabuk tutmuş yaralarını tırnaklarınla kanatmayı başla kızım dedim. Kitabın altını çizmediğim sayfası neredeyse hiç yok Hatta buraya bile o kadar çok alıntı yazasım var ki alıntılardan kitabın çoğu okunmuş olacak.. Herkes aynı yorumu yazmış ama bir de benden okuyun istedim. Yanıbaşımızda karşı komşumuzun evinde, sabahları izlediğimiz reality showlarında,gazetelerin 3. Sayfalarında ha bir de içimizde bi yerlerde bizi bizle yüzleştiren 40 küsür acı pardon hikaye var bu kitapta.. Mazoşist kişiliklerin kesinlikle çok seveceği bir kitap :) Dipçe 1 : Alıntılarım hala bitmedi ki sanırım kitabın tamamını paylaşmadan rahatlamayacak gibiyim. Dipçe 2 : Ah be Tarık Tufan iyisin hoşsun ama şu siyasî ideolojini hadi daha açık bir dille konuşayım k.rt seviciliğini bu kadar aktarma kitaplarına nolursun. Sana rağmen seni seviyorum ama bu sırf kitabında geçsin konusu alakası olmamasına rağmem bahsetmiş olmak için bahsettiğin ahmet k.yalar k.rt övgüleri bi bitsin da
Beni Onlara VermeTarık Tufan · Profil Yayıncılık · 20176bin okunma