2019 96. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2019 17:53
#kitapyorum #karamazovkadeşler #dostoyevski #2019-96.kitap #sayfasayısı 1025 #nihalyalazataluy çevirmen İnsanın bir kitap bitirdiği zaman ki düşüncelerini açıklaması gerçekten zor.Hoş belki bizim de bu kitabı anlatmaya kelimelerimiz yeterli gelmeyebilir.Değerli arkadaşım TC Fadime Aslan ile birlikte nerdeyse birebir şekilde aynı anda okuyup bitirdik.iyiki de öyle yapmışız.Yoksa tek başımiza kisa sürede bitmezdi.Sizlere de tavsiyemdir bir arkadaşınızla birlikte okumanız. Gençler okumakta acele etmesinler ,ama eger ki hukukla alakadar iseler mutlaka okumalılar.Bazı yerlerde aşırı uzatmaların olduğunu düşünüyorum.Birde olay geçişlerinde kopukluk hissiyatı taşımaktayiz.kitabın özellikle sonlarında tam şu mahkeme sonuçlanacakken bilin bakalim ne oldu.Şimdi benim yanıt vereceğimi sanıyosanız hata edersiniz.Zaten yazara da karamazov kardeşler demişler oda gitmiş 1025 lik bir tugla yapmış.Eğer ki karamazov kardeşler ve gruşenka denseydi nasıl bir şeyle karşilaşırdık acep Şimdi kitap için okunmalı mı sorusuna da hem evet hem hayır diyenler olabileceği gibi bende en azindan 1 kez okunmalı diyorum.yeterli mi hayır.ilerde vakit bulursak belki bir tekrar yaparız.psikolojiden ,adelete bir çok unsuru barındiriyor eserimiz.Tabii cesaret bulupta okuyacakların beklentilerini karşılamada eksik birseyler bulup cıkartmasi gayet dogaldır.kitapli ve huzurlu aksamlar
Karamazov KardeşlerFyodor Dostoyevski · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202545,4bin okunma