Puan vermedi·519 syf.····Okunma: 14 Kasım 2019 19:12 Leyleklerin Uçuşu ve Ölüler Diyarı daha güzeldi sanırım. Burada herşey kolaylıkla oldu hissi verdi kitabımız Aksiyon çok basitçe işlenmiş gibi cinayetlerin işleniş biçimi dehşet diyebilirim ama Wulf Dorn kitaplarının heyecanı kadar yoktu bu kitabı Yazarin diğer kitaplarına birşey demiyorum ama bu biraz altlar da kalmış sanki yada bana öyle geldi.
Tahmin ettiğim yerler çok fazla oldu Hava da kalan yada tam oturmayan kısımlar.
Bir bölüm de intihar eden karakterimizin neden intiharını ben çözmüşken baş karakterimiz yaklaşık 200 sayfa sonra çözdü Yine de sürükleyicilik bakımından okutuyor.
Yazarın hayal gücü ve bilgi olarak yine üst düzeydi Ortalama her alandan Tıp, tarih, coğrayfa, felsefe, botanik bilimi, dinler arası yine özellikle katoliklik anlamın da ilginç bilgiler mevcut kitabımız da. Benim aklıma gelenler yada bildiklerim bunlar. Bunlar harici fazlası var eksiği yok. Okumak için de yeterli bence
Konu olarak;
Mat ve Luc çocukluktan beraber yetişmişler her ikisi de polis olmuştur.
Bir gün Mat, Luc'un intihar ettiğini öğrenir ama buna çok şaşırır intihar edecek biri değildir üstelik aşırı eğilimli Katoliktir.
Mat bu intihari araştırmak ister Luc intihar ettiğin de şeytani işaretler bırakmıştır. Mat bu duruma şaşırır ve araştırır Araştırdıkça da daha farklı cinayetler ortaya çıkar hem de akıl almaz şekilde işlenen cinayetler..
Ama Luc'un bu cinayetlerle ne ilgisi vardır zira Luc düzelmesi imkansız bir komadan sapasağlam çıkar,nasıl çıkmıştır. Daha da ilginç olaylar var elbette. Devamını da kitaba bırakayım.