Puan vermedi·128 syf.··Beğendi
···Okunma: 29 Aralık 2019 14:35 İlk kez 1895 yılında yayınlanan ve zamanda yolculuk konusunu işleyen ilk kitaplardan olması bu kitaba ayrı bir değer katıyor tabi ki,yani konusu itibariyle kopyalanmış değil.
Geleceğin hep daha iyi daha güzel daha rahat daha medeni daha gelişmiş olacağını hayal ederiz. Bu kitap bizi 802.701 yılına götürüyor . Acaba gelecekte iletişim ,dil ve yazı nasıl şekillenmiştir.insan anatomisi bugünkü gibi mıdır, sağlık,eğitim hizmetleri yaşam süresi ne şekildedir? Bilim ve teknoloji hayallerimizdeki gibi ilerlemiş mıdır, mimari bu bilim ve teknolojiden nasıl etkilenmiştir? Madenler mesela bugün var olan madenler gelecekte de varlığını sürdürüyor mudur. Binlerce yıl sonra insanlık doğa ile barismis mıdır yoksa doğayı yenmiş mıdır? Peki ya duygularımız insanı insan yapan duygular ,binlerce yıl sonra da aşk,minnettarlik,korku,güven duyma, acıma..vb hissediliyor müdür ?
Bu tür konuları hikaye içinde güzelce tasvir eden ama asla didaktik olmayan bir dile sahip ,akıcı ,kolay okunan güzel bir kitap