2019 242. kitabı
Okunma: 06 Aralık 2019 09:27
Dikkat spoiler içerir. Sea Arrow adında bir denizaltının testleri yapılırken bir kaç bilim adamı gizemli bir şekilde ölür. Ve gemiye saldırı düzenlenir. Motor ve bazı belgeler kaybolmuştur. Dirk bu olayı soruşturmak için Al Giordino ve FBI ajanı Ann Bennett ile çalışmaya başlar. Normalin 3 katı hızlı olmasını sağlayacak teknoloji kaybolmuştur. Bu işin arkasında değerli madenleri kontrol eden ve çocukluğundan beri Amerika'dan nefret eden Avusturyalı Bolcke adında bir men mühendisi vardır. Çin ile anlaşıp rezervleri ABD'ye vermemek karşılığında motor ve planları vermek ister. Değerli madenleri çalıp Panama'ya gelmiştir. Adamı Pablo, Ann'i kaçırır ve Pitt ile Giordino esir düşer. Esir kampından Çin ajanı Zhou yardımı ile kaçan Pitt, Dirk jr ve Summer'ın yardımıyla dinlenir ve esir kampına baskın düzenler. Acaba başarılı olabilecek midir? Motor ve planları kurtarabilecek midir? Ann'e yardım edebilecek midir? FBI içinde Bolcke'ye çalışan kişi kimdir? İtalya'ya ait olan Barbariko adlı denizaltı Dirk ve Summer tarzından bulunacak mıdır? Bolcke ne olacaktır? Keyifle soluksuz okunan bir roman.
Kayıp PlanClive Cussler · Altın Kitaplar · 201430 okunma