2020 3. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2020 02:50
Tom Valeska ve ben birlikte geldik ve Darcy'i getirmedik. O kim bilir yine nereye gitti Nefret oyunu ile geç tanışanlardanım ben. Bu kitap ben onu alırken çıkmıştı ve kapağı o kadar güzeldi ki bunu da yanına sepete atmışım. Hiç farkında değilim Herkes nefret oyunu ile kıyaslamış o yüzden de çoğu insan sevmemiş. Bu yorumları okuduğum için kitaba hiç beklentisiz başladım ama aynı zamanda önyargısız da. Şimdi dürüst olalım nefret oyunu kadar mükemmel romantikler zaten ne kadar varki piyasada? Ben bol bol romantik okuyanlardanım ve benim bu kadar çok sevdiğim bir kitap nadir çıkıyor bu durum %99 benim' e biraz haksızlık bence Darcy Barrett asi barmen kızımız. Hicbir yerde sabit duramıyor sürekli aklı dünyayı gezmekte. Ama aslında yalniz ve bağlanmaktan korkuyor. Evet birazcık klasik. Biz genelde bunu erkeklerde görürüz o ayrı Tom Valeska oğlusumuz ise dağ gibi sabit ve güvenilir. Tanıdığı herkesi mutlu etmeye memnun etmeye çalışıyor. Ama bunu gerisinde Valeska'nin kabul edilmeme, vazgecilme korkusu var. Darc ve Tom çocukluktan beri tanışıyorlar. Hem de ikizi Jamie ile yakın arkadaş olan Tom'un %100 insanlar arasında paylaşılmış halde. Tom'un %1' ne sahip olan Darcy ya artık %100 isterse? Ya çiftimiz evin restorasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırsa ve ortalık karışırsa? Keyifle bir gecede okuduğum bir romantik komedi oldu. Araya bu tarz kitaplar atmayı ve kafa dağıtmayı isterseniz kesinlikle okunabilecek bir kitap. Hem bir romantik komediden en fazla ne beklenebilir ki? Önyargısız okursanız sevebileceginizi düşünüyorum. Tabiki kimse bir Joshua Templeman yerini dolduramaz, doldurması düşünülemez bile! diyor ve yorumuma son veriyorum. Keyif sizinle olsun
%99 BenimSally Thorne · Yabancı Yayınları · 2019716 okunma