2020 4. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2020 15:48
Oysa ne kadar uzun zaman olmuştu, Nihal Atsız okumayalı... Şimdi düşünüyorum da ne diye bunca zamandır okumamışım bu eseri. Bilemiyorum. İnce Memed tadında güzel mi güzel bir eser. Güzelden öte bir baş yapıt. Çok beğendim. Okurken kendimi kah kılıç kalkan kuşanmış, At 'ını dört nala taaaa Balkanlara süren bir cengaver gibi hissettim , Kah o acıklı hikayelerin ağırlığı altında ezilmiş Bi gariban gibi için için eridim, Üzüldüm, Canım sıkıldı, Vayy anasını be : ' Olimm Deli Kurt ne derdin kederin varmış öyle be ' diyip derde kedere boğuldum. Hani bazı kitaplar vardır ya ; Okur geçersin, Pek sana bir şey katmaz... Ama bu kitap öyle mi? Sana çok şey katıyor. Sana ait olanı sana hatırlatıyor. Öyle çok uzun bir kitap değil, Eeee Bi günde biter mi? Bi günde bitirmeyi bırak 2 saatte yer bitirirsin, Öyle sürükleyici. Ama size tavsiyem birkaç güne yayın kitabı okumayı. Niye mi? Tadına varabilmek için; Bi 20-30 sayfayı okuyun, Ara verip, Hemencik YouTube girip, Osmanlı Marşları, youtu.be/ErbabybJ0lE Macar / Türk karışımı şarkılar dinleyip, youtu.be/bxqiDf9K4bk Bi güzel enerji depolayıp, Bambaşka bir duygu yoğunluğuna bürünüp öyle devam edin kitaba... Ben böyle yaptım. Hem daha çok keyf aldım, Hem de daha iyi anladım. Neyi mi? Atalarımızın ne kadar büyük bir değer olduğunu. İyi okumalar, güzel paylaşımlar
Deli KurtHüseyin Nihâl Atsız · Ötüken Neşriyat · 202019,7bin okunma