2016 18. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2016 19:49
Her ne kadar çocuk kitabı olarak biliniyor olsa da herkesin okuyabileceği bir kitap. Yaşadığı yerin monotonluğundan sıkılan merakını gidermek için yeni yerler keşfedip görmek isteyen, özgürlüğüne düşkün Küçük Kara Balık: Annesinin ve birlikte yaşadığı topluluğun tüm karşı çıkışlarına rağmen cesurca davranıp; merakının peşinden gittiği, hayatı keşfe çıktığı, yepyeni maceralardan geçtiği ve okuru da peşinde götürdüğü kısacık bir hikaye. Eğer okumadıysanız okuyun derim ama çocuklarınıza ya da kardeşlerinize mutlaka okutun.
Küçük Kara BalıkSamed Behrengi · Can Yayınları · 202336,8bin okunma
3.999 Gösterim
ilk defa 8 yasindayken okudugum, Behrengi'nin en sevdigim kitaplarindan.. Iranli yazar.. Okumadiysaniz diger cocuk kitaplarini da oneririm.. 28 yasinda supheli bir sekilde olu bulundugunu buna ragmen, o genc yasinda olene kadar pek cok kitap yazdigini biliyor muydunuz?
Evet: Çocuklar okusun KÜÇÜK KARA BALIK başlıklı bu Samed Behrengi masalını. Yetişkinler de okusun: Torunuma hediye almıştım kitabı. Önce kendim okudum. Yazarımızın hayatı hakkındaki bilgileri yetişkinler okusun, çocuklarına okutmasınlar! 😪
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Sadettin TANIK
Samet Behrengi'nin okuduğum ilk ve tek kitabı. Hayatı hakkında bir bilgim olmadığını üzülerek belirtmek isterim. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim:)