2020 4. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2020 21:04
ZİNCİRLENMİŞ KALPLER #kitapyorumu ☆ "Gregg Reese," deyip dudaklarını kıvırarak neşeden uzak bir tavırla gülümsedi. "Aleka'yla nasıl tanıştığınızı bizimle paylaşır mısınız?" "Hayatımın kararmaya başladığı anı asla unutamam." ☆ Çok ama çok iyiydi! Büşra Toraman'ın oluşturduğu kurgulara ve onu ilerletme şekline bayılıyorum. Her duyguya yer verişi, kaleminin hiç sıkmadan akıyor oluşu okuyucuda kitabı elinden bırakmadan okuma hissi doğuruyor. Ben özellikle heyecan aksiyon yönüne doyamıyorum, bir de karakterlerdeki atışmalara. Kitabımız FBI Ajanı Gregg Reese'in Blacksburg'deki Virginia Tech Üniversitesi'nde işlenen seri cinayetleri çözmek için sekiz yıl önce yaşadığı yere dönmesiyle başlıyor. Ve orada kendisine yardım teklifinde bulunan bir kadınla tanışıyor. Aleka... Gizemli, yabani ve bir hayli ilgi çekici. Ondan sonrası kovalamaca, gizem, sırlar, aksiyon, heyecan, yalan ve amazon dünyasına adım atış ve daha nicesi kitapta sizleri bekliyor. İlk sayfaları okurken dedim ki polisiye gizem gerilim temalı ilerleyecek ama sonra çok başka yerlere ilerledi kurgu işin içine doğaüstü yaratıklar girdi, sonlara doğru da şoku yaşattı. Serinin devamında neler olacağını çok merak ediyorum. Amazon dünyası, yaşam biçimleri, yerleşkeleri okuyucuya çok iyi aktarılmış. Onlarla birlikte bir de Koperler grubumuz var ki onları daha çok severek okudum. Amazonlara oranla daha misafirperver ve nazikler, Amazonlar kadar yabani değiller. Gregg ve Aleka ikilisine bayıldım. Aleka'nın dövüş hızı ve gücü sorgulanınca anında tepesi atıyor, Gregg ile bir arada olup konuşmaya başladıklarında illaki atışmaya başlıyorlar ve biz okurlara da keyifle okumak düşüyor. Ben seride ikinci kitaba geçerken sizler de ilk kitabı mutlaka alıp okuyun çok ama çok seveceğinize eminim. Şiddetli tavsiyelerimin arasında olduğunun altını çizerim.
Zincirlenmiş KalplerBüşra Toraman · Ephesus Yayınları · 2019458 okunma