yazık
Deprem sonrası "Ölenler Kürt iyi olmuş" cinsinden gönderi atan insanları gördükçe, insanlığımın ağrıdığını hissediyorum...
Diconnectus Erectus
Arkadaşlar bende Elazığ yöresinden bir insanım.Bu depremde ailemde zarar gördü.Yarin da yola çıkıyorum yardımda bulunmak için.Ben yanlış bir durumu paylastigim için bazı insanlar propaganda yaptığımı ve oyle bir sey yok diyerek bir kez daha insanlığı bana gösteriyorlar.Ne yazık ben kültürümde ve inancımda dilsiz şeytanlık yapmak yok haksızlık, ayrılıkçılık ve zulüm karşısında hep duracağım!
En kapsamlı kelimeyle cevap veriyorum.. YAZIK! KÜRDÜM TÜRKÜM LAZIM CERKEZIM ALEVIYIM HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ INSANIM..
Biz Türk Kürt bilmeyiz. Görev nedeniyle Elazığdayız. Böyle bir ayrım burada görmedik. Bunu yapanlar iki cihanda hesabını veremez. Gencecik bir kız enkazdan çıkarıldı. O enkazda hayallerini umutlarını bıraktı. Bir aile dağıldı. Hamile bir kadın can verdi. 12 yaşında çocuk hayatını kaybetti. Ben Kürt Türk bilmem mazlumu bilirim. Zalimi bilirim
Dinine, diline, ırkına, cinsiyetine bağlı olarak ne kadar çok renkte elbise biçip dikiyoruz insanın üzerine. Kat kat giydirdiğimiz elbiselerden ötürü içindekinin "insan" olduğunu unutuyoruz. Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Diconnectus Erectus
Ayrıca az önce "Pütürge 2018 seçim sonucu %85 Akp, beter olun" diye bir gönderi gördüm arkadaşlar.Bu öfke bu benden olmayan olsun zihniyeti çok utanç verici...
Yapmayın bir iki salak yüzünden germeyin. kendinizi. İnanın Ülkenin 4 yanı üzüldü. Herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı . Kimse ayrım yapmadı niye yapılsın ki aynı toprağın aynı vatanın aynı devletin aynı Türkiye' nin vatandaşıyız. Aynı şey doğu da değil de batı da olsaydı sizde aynı nezaketi gösterirdiniz A bunlar Türkmüş demezsiniz. O bir iki salaklar yine çıkardı tabiki Batı Türk mü Kürt mü diye. Çünkü bunlar hep var. Huzuru, iyiliği bozmak için baktılar bir oluyoruz başlarlar illegale. Çünkü bunlar insan değil insan olmayandan insanlık beklemekte saçma olur. Parazitlerden sıyrılıp güzel bakmak mesela... Türkiye de yaşayan vatandaşlar Kürt' e tepkili değil . Vatanını bölmeye çalışan Türkiye'nin toprağına burası kürdistan toprağı diyen aponun resmini asmaya çalışan devleti eleştiren değil kötüleyen insanlara tepki. Bu görüşü savunan hangi yöreden ırktan olursa olsun tepkisini koyar zaten . Ben öyle düşünüyorum en azından .