Gönderi

1/10
·227 syf.··
2016 7. kitabı
·
17 günde okudu
·
Okunma: 20 Ocak 2016 00:00
Hakan Bıçakçı'nın okuduğum ilk kitabıdır. Buna başkaları da eklenir mi hiç bilemiyorum. Zira son sayfaya kadar sabırla okuduğum için kendimi tebrik edeceğim şu an. Hep bir umutla çevirdim bi'sonraki sayfayı: evet şimdi değişecek, şimdi sarsacak romancı hem bizi hem Doğa'yı... Ama heyhat! "Yapay" olduğunu bu kadar hissettiren başka bir roman kahramanıyla tanıştığımı hatırlamıyorum. Kahramanımız zamanında Sartre, Camus, Kafka, Proust okumuş, ama birden biri (aslında bir olay, ama o kadar basit ki. Üstelik yazar bu "çarpıcı" buluşunu birkaç kez de açıklıyor.) kızımızı ters çevirip beyin namına ne varsa boşaltmış kafasından: işte karşınızda plaza kızı! İnanılmaz!! Ne anlatımda bir güzellik, ne olayda bir çarpıcılık ne de roman kişisinde bir inandırıcılık... Benim için bir hayal kırıklığıydı.
Doğa TarihiHakan Bıçakcı · İletişim Yayıncılık · 2014284 okunma
·
151 Gösterim
1 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Bugün okumaya başladım kitabı ama incelemelere bakınca bi’ tık hevesim kırıldı. Şahsen Rüya Günlüğü kitabı ile tanıdım yazarı ve başka kitabını okur muyum bilmiyorum dediğin için önereyim dedim… Uyku Sersemi’ni de okudum ona da göz atabilirsin belki (?)
Bahar Acar
Gönderi Sahibi
İyi niyetiniz için teşekkürler :) ama şu vakitsizlikte bir daha ne zaman denk gelirim Hakan Bıçakçı'ya hiç bilmiyorum. Yine de aklımda olacak öneriniz. Keyifli okumalar.🔖