2020 19. kitabı
“ biri var orada biliyorum Sustuklarımı okuyayım, sessizliğimi dinleyen, Biri var diyorum beni tanımayan, Ama anlayan ...BEN... ...SEN... ...BİZ... Şimdi biriz!” . • “ Uçsuz bucaksız hayallerim var benim, Kimsenin dokunmasına izin vermediğim... Paylaşmakdan korktuğundam değil, Sadece anlaşılabilmek istedim... Ah benim zamansız sevincim Sevdiğim kadar sevilmedin... Ah ah benim kadersiz selamım, Kime uzandıysa elin boş kaldı...” • • “Yenibaharın habercisi olurdun sen bana Çiçekler açardı her yanım Aşk kokardım ben sana Mis kokardım... Aşk kokardım...” . • Şiir kitaplarıyla pek aram yoktu aslında benim ta ki okumaktan keyif aldığım kitaplarlar yolum kesişene kadar. Bu incecik şiir kitabında da o kadar güzel şiirler, o kadar anlam dolu mısralar var ki mest oldum. Yazarımız daha doğrusu şairimiz taht kurdu gönlümde adeta. Ara ara okudum, keyifle, tabir-i caizse demlendirerek️ Şunu da söylemeden geçemeyeceğim #selçukserçe Bey’in on parmağında on marifet. Kitabı kendi yaptığı resimlerle sonlandırıyor. Onlarda en az şiirleri kadar güzel ve özenli
Şiir-selSelçuk Serçe · Sokak Kitapları Yayınları · 201925 okunma