Merhabaaaa güzel kitap severler
Bugün sizlere @fadik_kitapligimdan moderatörlüğünde Aysu ŞAHLI yazarımızın #son kitabını #okuyucukadınlar olarak okuduk.
Öncelikle @fadik_kitapligimdan ‘na çok teşekkür ederim bu güzel eserle beni tanıştırdığı için
Yazarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunarım..böylesi güzel bir eser yazdığı için
Kitabı elime alır almaz "𝓼𝓲𝔂𝓪𝓱 𝓫𝓲𝓻 𝓼𝓪𝔂𝓯𝓪𝔂𝓵𝓪 𝓴𝓪𝓻𝓼𝓲𝓵𝓪𝓼𝓽𝓲𝓶."
Bᴏs ʙɪʀ sᴀʏғᴀ ᴅᴇɢɪʟᴅɪ ʜᴀʟʙᴜ ᴋɪ ᴏ "𝓼𝓲𝔂𝓪𝓱 " sᴀʏғᴀ ,Öʟᴇɴ ᴋᴀᴅɪɴʟᴀʀ ɪᴄɪɴ ʙɪʀ ᴅᴀᴋɪᴋᴀʟɪᴋ sᴀʏɢɪ ᴅᴜʀᴜsᴜʏᴅᴜ
Kitabın konusuna gelecek olursak ;
Şili' de bir dağ evinde mumyalanmış halde bulunan 17-18 yaş dilimindeki kızlara ait cesetlerin bulunmasıyla başlıyor.
Kurbanların ortak noktası ise anneleri vefat etmiş, nakış kursuna giden kızlar olması.. Cinayetleri çözmeye çalışan Ali başkomiseri ve ekibini büyük sürprizler beklemektedir. Kısa ve akıcı kurgusu ise hemencecik okuyup bitirmeme sebep olduOkurken kendimi sanki Kanıt dizini izler gibi hissettim bir an Müge Anlı’yı da içimden geçirmedim değil haniKeşke biraz daha kurgu sürdürülebilseydi doyamadım sankiNeyse kitaba devam edeyim
16-17 yaşlarında, çeşitli sayıda bıçaklanmış ve yaklaşık 10 yil öncesine dayandığını sonucuna ulaşılıyor cesetlerin.
Peki katil kim
Neden genç kızlar
Neden çeşitli sayıda bıçaklanma...
Hepsinin cevabı kitapta mevcut ve beni en çok sürükleyen de “KᗩTIᒪ KIᗰ?” Ahhh görümce görmeyeyim seni ömrümce
Kitap bizi soru işareti ile bırakmıyor güzeli de bu
Kaleminiz daim olsun güzel yazarım️