Ekim 2019
Dağhan Külegeç Yayınları

Ayna ayna söyle bana
2021 41. kitabı
Bir kulübe düşünün içinde mumyalanmış 7 adet genç kız cesedi olsun. Ve bu cesetlerin en büyük ortak noktası evden kaçmış olmaları. Yazarın okuduğum ilk kitabı. Psikolojik gerilim tarzındaki kitap kısa öz akıcı. Bir günde okuyup bitiriyorsunuz. Sonu birbirine bağlanıyor. Katili bulmak için bir çaba harcamadım çünkü gayet açık. Ama cinayet işlenme sebepleri için sonuna kadar okudum. Çerezlik bir kitap isterseniz tavsiye ederim. Kitapla kalın
2019 251. kitabı
Okunma: 31 Aralık 2019 08:50
Mümtaz Özdemir'in evinde ölü bulunmasıyla eşi Zehra hanım huzurevinde yaşamaya başlar. Yaşadıkları ev satılır ve olaylar evi yeni alan kişiler ile gün yüzüne çıkar. kitabın kurgusu hikayesi gerçekten hoşuma gitti Ama Türkiye'nin kanayan bir yarısına parmak basması ayrıca bir güzel olmuş. Yakın zamanda polisiye kitap okumamıştım baya bı iyi geldi.
2021 119. kitabı
Konusu: Başkomiser Ali, üç cinayet haberiyle güne “Merhaba!” demişti. Şile’deki evde cesetler artıyordu. Başkomiser Ali ve ekibi olayları çözebilecek miydi? Cesetlerin ortak noktası neydi? Peki katil kimdi ve neden cesetleri özenle saklıyordu? İnceleme: Güzel bir polisiye. Kitabın dili sade ve akıcı. Kitap, bir oturuşta okutuyor kendini. Yazarımızın ilk kitabı olmasına rağmen başarılı bir kurguydu. Sonuna kadar merakla ve heyecanla okuyabilirsiniz. Ben çok fazla polisiye okuyup izlediğim için katili hemen tahmin edebildim. Ama polisiyeye yeni başlayanlar için tavsiye ettiğim bir kitap. Şimdiden keyifli okumalar dilerim.
2020 16. kitabı
Kitap polisiye olarak çok fazla basit. Çok bariz manyık hataları mevcut... Yarısından sonra öldürülen kızların hikayesi ve öldürenin psikolojisi güzel aktarılmış psikoloji kitabı olarak bile daha başarılı diyebilirim ama polisiyede kesinlikle kötü
2020 38. kitabı
Okunma: 29 Haziran 2020 10:20
Uzun zaman sonra okuduğum sürükleyici akıcı bir kitap oldu 1 gunde bitirdim. Hayat bazen herkese eşit davranmıyor. Esrarengiz şekilde ortaya çıkan cesetler ve altında yatan hikayeler. Ve sonu hic tahmin etmeyeceginiz şekilde ters köşe yapıyor. Polisiye severler bir şans verebilir
2019 80. kitabı
#Son #polisiyeroman #AysuŞahlı
Son
2020 16. kitabı
☆Son.. Ne çok anlam çıkarabiliriz bu kelimeden öyle değil mi? Hayatın bitişi deriz belki, belki de hayatın başlangıcı.. Hepimize göre olayların bambaşka SONları vardır.. Bu kitapta son bir cinayetle hayatın nasıl ellerimizden kayıp gittiğini gösteriyor bizlere.. Hiç düşünmezdim bir katile hak verebileceğimi ama oldu işte hak verdim belki de iyiki yaptı dedim.. Bu kitap aslında bana her şeyden çok hayatın çeşit çeşit sebepleri olabileceğini gösterdi. Önce dinlemeyi sonra infaz yapmayı bir kez daha hatırlattı. Elbette insan canına gasp etmenin hiç bir oluru yoktur ama işte bir anlığına kendinizi maktül yerine koyuyorsunuz ve diyorsunuz ki sana hak veriyorum öldür artık beni kurtulayım.. . . Bazen başkomiser Ali ile delirdim bazen yardımcısı Ateş ile Sherlock olmak istedim.. Bazen mumyalanmış cesetler oldum ,bazense hikayesini anlatan katıl.. Kısaca her karakterle bütünleştim..
2021 24. kitabı
Okunma: 22 Nisan 2021 01:04
Herkese Selammmm Son dönemlerde bu kadar akıcı bir kitap okumamıştım. Akıcı üslubu ve muhteşem konusu ile beni kendine hayran bıraktı. Bu tarz kitaplar okudukça polisiye romanlara daha çok merak salıyorum. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Cinayet Büro ekipleri Şile'de bir anda ortaya çıkan kadın cesetlerinin peşine düşüyorlar. Evin sahibi yaşlı kadını huzur evinde bulan ekipler cesetlerin sırrını öğrenmeye çalışıyor. Şizofreni tanısı konan kadın kimse ile konuşmazken onu arada bir ziyarete gelen kadın ile konuşuyor. Yaşlı kadın ani bir atak ile canına kıyıyor. Son dönemler de yaşanan kadın cinayetlerini yaşlı kadının işlemeyeceğini anlayan ekipler o kadının peşine düşüyor. Bu kısma kadar olaylar tahmin edilebilirdi. Lakin bundan sonrası son cinayetler altında ortaya çıkan hesaplar. Geçmişin hesaplaşmasını masum insanlardan çıkaran bir öğretmen. Kitabı sevdim. Konusu da çok güzeldi. Polisiye roman arayanlara tavsiye ediyorum. .
2020 2. kitabı
#Sonkitabı
Aysu ŞAHLI
Aysu ŞAHLI
Herkese merhaba ️ bugün sizlere @dkyayinlari 'ndan çıkan güzel bir polisiye kitabı #Sonkitabı ile geldim. Kitabın konusuna gelecek olursak Şili' de bir dağ evinde mumyalanmış halde bulunan 17-18 yaş dilimindeki kızlara ait cesetlerin bulunmasıyla başlıyor. Kurbanların ortak noktası ise anneleri vefat etmiş, nakış kursuna giden kızlar olması.. Cinayetleri çözmeye çalışan Ali başkomiseri ve ekibini büyük sürprizler beklemektedir. Kısa ve akıcı kurgusu ise hemencecik okuyup bitirmeme sebep oldu. Okurken kendimi Kanıt dizini izler gibi hissetmedim değil ki çok severim yazarımızın ilk kitabı olmasına rağmen çok başarılı buldum, sadece biraz daha kurgu sürdürülebilirdi sanki ️ Yazarımızın güzel kalemi ve bu güzel kitabı ile tanışmanızı öneririm Kitapla ve sevgiyle kalın ️
2021 20. kitabı
Okunma: 21 Mart 2021 16:11
Kısa bir kitaptı belki biraz daha aksiyon heyecanla uzatılabilirdi ama kesinlikle harika bir kitaptı.Son zamanlarda aynalarla ilgili fazla şey okuyorum galiba delirmeme ramak kalsa da bu kitabımızda aynalara değiniyor azcık Tek sevmediğim kısım ilk katilin birden şizofreniye bağlanması onu uzatarak falan detaylandırılabilirdi ama yine de bu durum kitaptan çok bir şey eksiltmemiş sadece daha çarpıcı olabilirdi diye düşünüyorum