···Okunma: 03 Şubat 2020 17:03 Çok satış yapan her yerde görebileceğiniz kitap Sarai.
Okuyucuları ikiye bölen kimisinin çok sevdiği kimisinin nefret ettiği kitap. Çoğu kişiden de şunu duydum çok büyük umutla başladım ama berbattı yarıda bıraktım bunun gibi cümleler. Fakat ne olursa olsun sadece be kitaba değil herhangi bir şeye de ondan bundan yapılan yorumlarla satış rekorları kırması veya her yerde görmemiz bunu etkilememeli. Çünkü biliyoruz ki insanların beğeni algıları çok çok farklı. Bunların dışında kitabı merak ediyordum ve dediğim gibi çok büyük umutlarla başlamadım.
Bir kere kitap acayip akıcı kolay bir dille yazılmış hemen bitirilebilecek çerezlik bir kitaptı. Onun yanında yazarın betimleyici anlatımları bence çok iyi idi seni hikayenin içine alıp merak uyandırdı.
Konusuna gelecek olursak küçük yaşta uzun yıllar esir olan kızın bir gün seri katil ile kaçmasını ve ikisinin başından geçen olayları ele almış. Açıkçası çok fazla aşk hissetmedim o duygu bana geçmedi evet birbirlerine bağlanışını anlattı. Ama aşk tutku bunu çok hissetmedim sanki ikinci kitapta daha yoğun olucak hissi verdi son bölümü.
Erkek karakterşn değil de kızın bence karakterini tam olarak oturtamamıştı başlarda yazar sonlara doğru otutturmaya başlamış iken son buldu maalesef. Şunu da eklemek istiyorum ki bazı okuyuculara şunu çok gördüm kızımız yaşadıklarından nefret ediyor ama sonra minnet duyuyor ben bunu göremedim sonrasında diğer kızların yaşadıklarına göre kendisini kıyaslıyor ve o kadar kötü olmadığını söylüyor.