Puan vermedi·192 syf.··Beğendi
· #beninci
Herkese merhaba
Yazarımızın imzalı şekilde göndermiş oldugu notu kalbime dokundu ayrıca teşekkür ederim ''
İşaretlere inanın
Bugün sizlere adını kitaba vermiş olan İnci'nin hikayesi ile geldim... İnci.. Fedakar, kendinden çoğu kez ödün veren, idare eden, öncülüğü hep başkalarının mutlulugu olan bir eş, anne, torun, evlat.. Okurken Bi yerlerde kendinizi göreceğiniz bir İnci.. Kendinden bu kadar ödün verip, herşeyin yolunda gittiğine kendini inandıran, belki de öyle avutan İnci, bir gün halisulasyonlar görmeye başlıyor.. Ve kendini adı gibi herşeyin fazlaca bembeyaz oldugu eşine ait poliklinik de buluyor.. Engin, sihirli bir değnek gibi tekrar ortaya çıkmasaydı bu düğüm nasıl çözülecekti..Ya sonra...O kadar sıcak bir hikaye ki kendimi gördüm, çevremde nice kadını gördüm, kah kızdım, kah güldüm.. Kitabı sonlandırırken tek hissettiğim insanın en çok kendine değer vermesi, kendini dinlemesi.Yazarımızın kalemi çok yalın, kalbinizi okşayarak sizi düşündüren bir hikaye sizi karşılayacak.. Eğer bu tarz kitapları seviyorsanız, doğru adrestesiniz ️
Her kitap sonrası durup düşünürüm.. Kendimi sorguya çekerim.. Bu kitap ardı baştan sonra yaşamımı düşündüm.. Kırmamak kırılmamak adına susuşlarımı, istemediğim halde evet dediğim şeyleri.. Sahi ne öğrendim koca ömürde... Bildiğim gerçek şu ki.. İnsan herşeyden önce hayallerini, isteklerini, kendini düşünecek.. Hayallerinin peşinden gitmekten korkmayacak.. Çünkü siz iyi hissetmezseniz, ışığınız kimseyi aydınlatmaz.. Karanlığınızda herkesle birlikte boğulup kalırsınız.. Umarım İnci'nin hikayesi gibi kabugunuzu kırmayı başarıp, hayallerinizi yaşarsınız.. Sevgiyle ️
#2020okudugumkitap15
Kitap ile kalın dostlar