1/10
·320 syf.··
2014 19. kitabı
·
36 günde okudu
·
Okunma: 24 Aralık 2014 00:00
Kitapla ilgili en kötü olanı beklentilerin yüksek olması, yazar " Aynı yıldızın altında" adında müthiş bir roman yazıyor ve ondan güzel roman bekliyorsun karşına vasat bir kitap çıkıyor. Kitap kesinlikle vasat, yazarın farklı bir dili falan da yok, çok anlamsız. Kelepir olması da normal. Kitapla ilgili "sürekli terk edilen ve ardından aşkın formülünü bulmaya çalışan üstün zekalı bir çocuğun başından geçenler" diye söyleyince kulağa hoş geliyor ama vasat hatta vasatında altında mantıksız saçma sapan bir roman.
İlk AşkJohn Green · Pegasus Yayınları · 20162,536 okunma
··
559 Gösterim
9 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Melih Karaman
Gönderi Sahibi
Kesinlikle öyle:)) hayat kötü romanlar okumak için kısa dikkatli analiz yapıp, satın almak ve okumak gerekiyor.
Tesekkurler verdiginiz bilgi icin . almayi planliyordum vasat kutaplara tahammulum yoktur.
Ben böyle yorumları severim. Karar vermemde yardımcı oluyor.
Popüler kültür seri üretim odaklı olunca yazarlar da her sene bir kitap daha çıkarma yarışına düşüyor. Arada illa ki kötü romanları da çıkıyor sırf yazarın markalaşan ismiyle satıyor.
Melih Karaman
Gönderi Sahibi
Arada sırada aralarında geçen komik diyalogları beğendim :)) fakat her kitabın iyi yanları var . Kitap yazarın "aynı yıldızın altında" kitabından önce yazılmış filmi tutunca yazarın diğer kitapları da okunmaya başlandı, diğer kitaplarıyla birlikte set haline getirilip satılmaya başlandı bizde nasılsa iyidir deyip satın aldık, okuduk...demek istediğim ticari amaçla satılan vasat bir kitap :):)
Reklam
Bence de kötüydü ama bu kadar gömmezdim herhalde. :)