···Okunma: 11 Şubat 2020 23:20 Kitap çok çok güzel bir kitap herkese tavsiye ederim. Bazı yerlerde tıbbi terimler fazla gelip kafanız başka yerlere gitse de genel olarak hiç sıkmayan, gayet akıcı bir eser. Gerçekten insan ilişkilerine önem veren biriyseniz hayatınıza bi şeyler katacağından eminim. 2015 yılında okumuştum bu kitabı bu ikinci okuyuşum, açıkçası o zaman ne okumuşum hiç hatırlamıyorum sanırım sadece okumak için okumuşum. Ama şu an okuduğumda anlamlı geldi. Belki de okuduğumuz bir çok kitabı şu anda beğenmiyor oluşumuzun nedeni de okumak için yeterince olgunlaşmamış olmamızdır.
İçerik
İçinde genel olarak en ilgi çeken ve akılda kalan kısım sanırım kendi beyin cinsiyetimizi öğrendiğimiz kısım. Ancak benim parmaklarım eşit çıkıyor ve bu konuda net bir yorum yok. Maalesef beynimin cinsiyeti ortalıkta kalmış gibi. İçinde adı geçen Patrick Süskind'in Koku kitabını da bulup okumayı düşünüyorum. İlgi çeken bir konusu var. İçerikle ilgili yazabileceğim pek bir şey yok. Tamamen eğitici bir stendap diyebilirim. Bi şeyler öğrendiğimden eminim ama sanki hepsini gülerken unutmuşum gibi. En iyisi siz okuyun.