2020 5. kitabı
Merhabalaarr! Çıktığı ilk günden beri okumayı dört gözle bekledigim bir kitabın yorumuyla geldim.Kız kardeşimin hediye almasıyla okumaya başladım ve 3 günde bitirdim. Kelimenin tam anlamıyla harika bir kitaptı ve Evelyn'in yedi kocasıyla olan evlilik hikayelerini okumak çok zevkliydi. Sonunda beri gerçekten çok şaşırttı. Kitapta Evelyn Hugo'nun yedi kocasının her biri için ayrı ayrı yazılmış bölümler var. Yani her kocasıyla olan tanışma ve evlilik hikayesi anlatılıyor. Kitabın sayfa sayısı en başta gözümü korkutsa da 400 küsur sayfanın nasıl bittiğini anlamadım. Yazarın dili çok sade ve akıcıydı. Aslen Kübalı olan Evelyn Herrera'nın Hollywood'a adım atmasıyla nasıl Evelyn Hugo olduğunu anlatıyor bize kitap. Evelyn'in oyunculuk yönünde olan kendini kanıtlama isteğiyle kendinden ve sevdiklerinden vazgeçişini, yaptığı fedakarlıkları, hayatında yaşanan skandalları göz önüne seriyor. Karakterimizin hayatındaki olayları tüm gerçekliğiyle okuduktan sonra, toplumca bilinen Evelyn Hugo'nun hayatının aslında bilinenden çok ötede olduğunu görebilirsiniz. Ve tüm bunları Evelyn'in ölümünden sonra hayatını bir gazeteciye yayınlatmak üzere anlatırken öğreniyorsunuz. Okurken gerçekten büyük bir zevk aldığım kitabı son sayfasına kadar büyük bir ilgiyle okuyacağınızı tahmin ediyorum..
Evelyn Hugo’nun Yedi KocasıTaylor Jenkins Reid · Yabancı Yayınları · 20204,327 okunma