Yeni bir tarz.
2020 17. kitabı
Selamün Aleyküm.Bu sayfanın en güzel tarafı nasıl başlayacağıma istediğim şekilde karar verebiliyor olmam.İstersem 'Bruh 'şeklinde başlarım ,'istersem bunu yazan tosun okuyana kosun' Sor bana neden diye çünkü resmi ,bilgilendirici yazdıklarımı 3 kişi beğeniyor.2 si atar atmaz okumadan beğen tuşuna basarken 1 i de ben oluyorum. Şimdi canım istediği için yazım hatalarıyla dolu içimden ne geliyorsa onu yazarak ilerliyorum. Gacılar dürüst olayım Zweig Reise 'Kanka ya Türkiye de en çok okunan yazarmış gel bi de biz bakak diyen kankamla başladım. Aperatif yayınevinden 10 Zweig kitabı .Neden Aperatif?Çünkü çok ucuzdu. onları okumayı bitirince insanlarla sohbet etmek için uygun mekanlara gittiğimde herkes bu kitaptan bahsediyordu.Aga be dedim içimden.Ve gittim bu kitabı bir arkadaşımdan ödünç aldım (1 saatliğine ) İlk okuduğumda dünya görüşüm yüzünden kadını ahlaksız bulmuştum.Sonra zaman geçti ben farklı olaylar yaşadım (bla...bla...bla)ve Bkmkitap tan kitap sipariş ederken hediye küçük kitap olarak bu kitabı istedim.Evet bu sefer ki okuyuşumda bayılmıştım.Ama ilk okuyuşumda hayatım iki karaktere de benzemezken ikinci okuyuşumda R. gibi hayatım vardı. kendimi yazarın yerine çok rahat koyuyordum.Kitabın en güzel kısımları kadının konuştuğu değil yazarın iç hesaplaşma verdiği kısımlardı.Buraya kadar okuyacak bir insan olduğunu sanmıyorum (Varsa lütfen yorum kısmına yazsın da o mübarek insanla bir tanışalım) Hem buraya kadar okuyan insan bu 60 sayfayı yemiştir.Sonunda çocuk ölünce düşündüm ya ben de aynıları yaşarsam ,Son olarak ben hayatımda 3-4 kitabı 2 kez okudum .Tek 3 kere okuduğum kitap bu idi
Bilinmeyen Bir Kadının MektubuStefan Zweig · Aperatif Kitap Yayınları · 2019266,6bin okunma
··1 alıntı·
Umut Utku Özdemir