2020 30. kitabı
YORUMUM:Merhaba Sevgili Kitap Dostlarım Yazarın otobiyografisiyle başlayan giriş kısmı, aslına bakarsanız sizi Umursama kitabının içeriğine hazırlıyor.Yazarın cümlelerini okurken sanki birebiriz ve bana özel psikolojik seans düzenlemiş gibiydi.Kitapta sorduğu sorularla beynimi mi okuyor ya da etrafımda bir kamera var da izleniyor muyum diye bir hisse kapıldım=)) Bir çok cümlede kendimi buldum.İnsan önce kendi hakkını yememeli diyerek ince bir noktaya değinip; 'Kendi hakkını yemeyen, kendisini başka insanlara da ezdirmez, kullandırmaz, dolayısıyla da kolay kolay verdiği kararlardan ötürü de pişmanlıklar duymaz.' diyor.Dönüp bakınca hayatıma diyorum ki kendi hakkımı niye yedim ve bu kadar insanı neden fazlaca umursamışım?Kitap bana bu zamana kadar gereksiz umursayışlarımın pişmanlığını yaşatıp; bundan sonraki seçimlerimde de neyi ne kadar umursayacağımın bilincini ziyadesiyle aşıladı;) Birçok hususun altını çizip;kendime çıkarımlar yaptım. Yazarımız @serhatkaya.official 'ın ilk kitabına -Yeniden Sen Fark Ediş @yenidensenkitap - yaptığım IG yorumuma da bu kitapta basılı olarak yer verildiği - 270.sayfa- için ve kıymetli imzası için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. @arunasyayincilik @umursamakitap Kitabı canı gönülden herkese öneriyorum️Matmazelle birlikte sevgiyle, dostça ve hoşça kalın:)
UmursamaSerhat Kaya · Arunas Yayınları · 202063 okunma
Zamanınızı ayırıp okuduğunuz ve geri bildirimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum, muhabbetle.