Şikayet eden kendini neden gizleme gereği duyuyor? Ve yapılan yorumlar illa ki 'bu kitap çok şahane, bu kitabı mutlaka okuyun' şeklinde mi olmalı? Şikayet sebebi ise yorumun kişisel olmasıymış. Yorum zaten kişisel yani kişiye özgüdür. Başka bir çeşit yorum vardı da ben mi bilmiyorum. Hadi bunu da şikayet edin de, bu iletim de kaldırılsın. Yoksa vallahi hatırım kalır!!!
Beter Böcek
Anlıyorum ama yaptığım yorum kısa değildi. Kitabı beğenmemişsem ve şikayet edilmişse hemen siliniyor. Sanki okuduğum her kitabı beğenmek zorundayım.
6. Kişisel-Öznel Yorum: "Çok müthiş bir kitap" gibi kısa, "En beğendiğim kitap" gibi sadece ekleyeni ilgilendiren, kitap hakkında hiçbir bilgi içermeyen incelemeler bu duruma örnektir. Aslında maddenin adı, içeriğine uymuyor. Bunlarla ilgili tartışmalar devam etmekte. Dilerim değiştirilir. Gizleme mevzusunu ise şikayet eden kişier yapmıyor. Kimsenin rencide olmaması açısından sistem şikayet edeni de şikayet hakkında işlem yapanı da gizler. Örnek olarak benim paylaştığım bir içeriği şikayet eden kişinin adını görürsem ''Vay sen benim paylaşımımı nasıl şikayet edersin.......??'' diye mesaj atıp ortalığı karıştırabilirim. :) Dilerim bir nebze açıklayıcı anlatabilmişimdir. Sevgiler.