Muhteşem bir bilim kurgu kitabına daha denk gelmiş olmaktan çok mutluyum. Bilim kurgu severlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Kitabın ikincisi için sabırsızlanıyorum. Size hemen konusundan bahsedelim.
...
#arkakapakyazısı
Hayatım kendi kontrolümde, her normal insan gibi yaşadığımı sanıyordum. Meğer tek bir saniyesi bile kontrolümde değilmiş. Yalnızca talimatlara uyduğumu, programlanmış bir robot gibi emredileni yaptığımı öğrendiğimde, artık çok geçti! Tüm hayatın boyunca yaşadıkları, duygu ve dürtülerim yönlendirilmiş... Hayatımın kontrol etmenin yanı sıra, dostlarımın da hayatlarını almışlar. Benim sandığım o dostlar, aslında bana hiç verilmemiş... Onların da yalan ve kurgudan ibaret olduğunu anladığımda, ilk kez o gün gerçekten korktuğumu hissettim ve beni hayata yenik başlatandan, benden hayatımı çalandan, doğduğum gün benden aldığı hayatımı ve dostlarımı geri almaya yemin ettim. İnsanlığın geleceğini değiştirebilmek için, önce kendi geleceğimin kontrolünü ele geçirmeliyim... Ben mi? Daha doğmadan ele geçirilen yapay hayatımın bir insana ait olduğundan emin değilim! Emin olduğum tek şey Adım, 'İXİMİA' Babamın verdiğiyse, 'DİLAY ERÇİL.'
...
"Bana ait olanı ve dostlarımı geri almaya geliyorum."
"Düşün, öğren ve öğret!"