Kitap bittikten sonra içime oturan hüzün ve böyle bir kitap okuduğum için oluşan o mutluluk.
Öncelikle bu kitabı bana hediye eden canım arkadaşıma teşekkür ediyorum.
yağmur ♡
Kitap iki kişinin günlüklerinden oluşuyor. Sol kısım Ekmel Bey'in sağ kısım Derya'nın günlüğü. Derya ve Ekmel Bey'in benzer sebeplerle tanışmaları ve anlaşmalı arkadaşlıkları sonucu birbirlerine kendi hayatlarından hikayeler sunuyorlar. Ve her ikisininde olayları farklı şekilde yansıtması kitabı daha çekici yapıyor. İlk başlarda oturtamıyorsunuz. Suzan kim diye düşünüyorsunuz. Ama kitabın sonlarına doğru karakterleri tam olarak çözüyorsunuz. Bence kesinlikle okumaya değer, sıkmayan, kahvenizi yudumlarken keyifle okuyabileceğiniz bir kitap.
《 Kitapları sevmeye teşvik eden bir kitap daha. 》
●
●
"Ağladığını hissettirmemek çok zordur," dedi, "gözlerinden yaş akar, burnunu çekmemek için ağzından soluk alırsın. Verdiğin sıcak soluk yüzünü sızlatırken, aldığın soğuk soluk boğazından geçer, kalbine iner. Omuzlarının titrediği hissedilmesin diye kaskatı kesilirsin. Ağladığını duyurmamak çok yorar insanı."
Suzan DefterAyfer Tunç · Can Yayınları · 202520,2bin okunma
Beğenmene ve böyle güzel bir kitabı okumana ortak olmak beni çok mutlu etti ❤️ elimdekini bitirir bitirmez hemen bu kitaba başlıyorum. Bu güzel inceleme sonrasında kitaba olan merakım ve okuma isteğim arttı