2020 18. kitabı
Okunma: 09 Mart 2020 09:34
Herkese merhaba... Livaneli'den okuduğum ilk kitap huzursuzluk oldu. Uzun zamandır çevremdeki herkes mutlaka şu kitabını bu kitabını oku diyip duruyordu. Bende sonunda bir-iki kitabını aldım ama en çok elim bu kitaba gitti, iyi ki de gitmiş. Ben genellikle okuduğum her kitabın bir zamanı olduğunu düşünürüm. Bu kitabıda tam zamanında okuduğumu düşünüyorum. Huzursuzluk gerçekten kitabı bitirdikten sonra bendede bir huzursuzluk duygusunu bıraktı. İçinde anlatılanlar gerçekte olan şeyler, her okuyanı derinden sarsabilecek gerçekleri içeriyor. Özellikle biz kadınlar için dünyanın sadece bizim çevremizde olan bitenden ibaret olmadığını anlatıyor. Tamda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde elime alıp okumamın mükemmel tesadüfü ile daha da çok duygusallaştım belki de, bilemiyorum. Yazarın dili, ve sayfa sayısının azlığından çok çabuk akıp gitti kitap. Belki birkaç saatte bile bitebilirdi fakat ben bitmesin diye yavaş yavaş, iyice anlayarak bitirmek istedim. Ama çok çok etkilendim. Okumayanlarınız varsa mutlaka okuyun derim.
HuzursuzlukZülfü Livaneli · Doğan Kitap · 2017117,6bin okunma