Puan vermedi·518 syf.····Okunma: 26 Temmuz 2019 11:27 | Keskin - Efsunkâr ~ Berna Ilgın |
°
Üvey babası ve hasta annesiyle yaşayan kızımız. Sürekli şiddet gören, çalışmak zorunda olan Zeynep. Hayattaki tek dayanağı hasta olan annesi ve kardeşi gibi gördüğü arkadaşları Derin ve Ömer. Bir gece iş çıkışı denk geldiği bir olayla Keskin lakaplı adamla karşılaşıyor. Uygar Ezeloğlu.
Tesadüflerin arkası kesilmiyor ve adamımız hem bu karşılaşmalardan şüpheleniyor hem de ilk gece görür görmez kilitlenip kaldığı kızdan etkileniyor.
Onu uçan kuştan bile kıskanan adamımız mafya bu arada.
Sonrası ise büyük bir aşk ve bolca olay.
Bir açıdan klasik mafya masum kız hikayesi olsa da entrika olunca kitabı seviyorum ben ya
Hatta tüm entrika ihtiyacımı okurken bol bol hakaret ettiğim ve nefret dolu olduğum Sahra, Eda ve Selim karşıladı.
Sadece acaba her şey çok mu çabuk başladı diye düşünüyorum. Ben karakterlerin kabullenme evrelerinin uzun olmasını seviyorum o yüzden hızlı geldi belki de bilmiyorum ama kitap aşırı akıcıydı. Bir oturuşta yarıladım kitabı.
Akıcı olmasının bir diğer nedeni de bana göre karakterler. Özellikle yan karakterler. Ömer ve Derin mesela. Çok güzel arkadaşlar aynı zamanda kendi içlerinde çok tatlı bir çiftti. Hatta onların birbirlerini kabullenme itiraf etme kısımları çok eğlenceliydi Tabii kitabın en efsane karakterlerinden biri Ramon Eşsiz bir tasarımcı ve arkadaş. Onun o benzetmeleri ve tarzı beni benden aldı Ay bir de Uygar'ın sağ kolu Kadir'le olan diyalogları çok iyiydi. Okurken kahkahalarımı tutamadım
Her zaman dediğim gibi; yan karakterlerin kitaplara kattığı bu eşsiz tadı seviyorum!