2020 24. kitabı
Okunma: 12 Mart 2020 03:34
En başta söylemem gereken şey serinin kalabalık olması ve çevirinin sadece dört kitapla sınırlı kalması. Seri diğer karakterlerden de kitaplar içermekte. İlk üç kitap ana karakterler üzerineyken dört ana karakterin sağ kolu üzerine sonraki kitaplarda gene ana karakter yan karakter şeklinde ilerliyor. İlk iki kitap her satırını zevkle okutarak ilerletti. Öyle ki bazen satırları atlayarak okumaya devam ederken meraktan, yorgunluktan ya da genel olarak bu kitapta her kelimeyi tane tane okuyorsunuz. Üçüncü kitapsa biraz üzdü. İlk ikiyi okurken aldığım zevki çok alamadım. Kötü değildi ama iki kitapta zirvede dolaşırken üçte ortalarda bulunmak üzücü bir durumdu. İki kitap güzelken beklenti yüksekliği ile üçü okumanın hezeyanını yaşadım sadece. Onun dışında kurgusal olarak çoğu kitabtan farklıydı. Vampirler ve meleklerin olayına farklı bakış açılarıyla yaklaşmıştı ve bu da okuyucu da değişik bir şeyler görme arzusunu karşılayacak türdendi. Serinin devam etmemesini sıkıntı yapmayacak kişiler farklı bir perspektiften bakmak istedikleri sürece deneyebilecekleri bir eser.
Meleklerin KanıNalini Singh · Yabancı Yayınları · 2015890 okunma