Kerem Tunalı ve Mısra Sezgin
2020 17. kitabı
Okunma: 19 Mart 2020 00:07
Sevgili okurlar. Bu yazarın 2. kitabını da okuduktan sonra kitaplarının pek bana göre olmadığını anladım. Daha Sevgili Limon Çiçeği kitabını okuduktan sonra yazarın bu konuda yeteneksiz olduğunu düşünmüştüm. Ama bir şeyi atlamışım anlaşılan. Kitap hakkında çok güzel yorumlar yapan da var ama benim gibi beğenmeyip tek tük kötü yorumlar yapanlarda. Her neyse konunun kitap incelemesi olduğunun farkındayım. Yalnızca anlatmak istediğim kitabın kişiye göre değişebileceği. Yazarın anlatımından anladığım kadarıyla kitapları gerçek hayatta %100 yaşanabilecek aşklar ve hikayeler. Olay örgüsü gerçekten çok dar diyebilirim gene. Hep bir tek düzelik ve monotonluk hakim kitaba. Eğer sizde gerçek hayata birebir uygun, uçarı kaçarı olaylar aramayan ve basit karakterler seven biriyseniz bu kitap tam size uygundur. Bende bu yüzden kitaplarını sevmemiş olabilirim. Ben aşk kitabı okurken tam aksine aksiyonlu olaylar, çılgın ama bir o kadar da eğlenceli yani sıradanlıktan çıkabilecek ve gerçek hayatta olma ihtimali çok düşük karakterler olmasını istiyorum. Çünkü monoton ve sıradan bir aşk hikayesi hiç bana göre değil. Ama genede beni gülümseten, samimi bir kitaptı diyebilirim. Betül Güçlü
Yalancı Aşklar SokağıBetül Güçlü · Müptela Yayınları · 20181,159 okunma