Korona Virüs Türkiye
Canınızın sıkılması solunum sıkıntısı çekmekten iyidir. Daha evde izole olmanın birinci haftasında falanız. Hemen sıkıldım bıktım tükendim demeyin belki bu zorluğun daha yeni başındayız ve daha da zor anlar yaşayacağız. Sabrınızı hemen tüketmeyin az az kullanın. Hep birlikte evimizde kalır bu süreci psikolojik olarak da en az hasarla atlatmaya çalışırsak bu zorlu günleri atlattıktan sonra hep beraber gideriz 2020 yi hafızamızdan ve ruhumuzdan sildirmeye. Dayanın 🤗🤗🤗
Sağlık
Hehhdhd
Evet üzücü bir süreç yorucu bir dönem ama şu da var ki insanlar bir şeylerin belki değerini belki ailelerini anlar. Kendilerini şöyle bir çekip gösteriş yapmadan kendileri ile baş başa kalmaları gerekiyordu. Çünkü cidden gösteriş tiktok salak saçma platform da kendilerini göstermeye başlamışlardi. Belki dinginlenirler. Tabiki böyle bir yoldan geçmeyi bende istemezdim ama belki kötü bir olayın iyi bir sonucu olur bunlar da...
İnsanımızın insanımıza güveni yok. Pençesine düştüğümüz bu salgının, sağlığımıza olan tehdidini değil de, politik bir oyun olup olmadığını tartışıyor ya da bu konuda senaryolar üretiyoruz. Evet, dediğin gibi gösterişten, kendimize bir çift göz eklemeye çalışmaktan vazgeçmiyoruz. İnsanlar sürekli ayrılıyorlar; bu virüs sayesinde çeşitli yollarla maddi açıdan kar edenlerle, zorunlu olarak ücretsiz izne çıkarılan olarak ayrılıyorlar. Kendileri ile baş başa kalınca düzeleceğini düşünüyorsun fakat aynı fikirde değilim, keşke olabilseydim. Diğerinin bir diğerinden umarı yok.
Bırakalım canları sıkılsın be Merve, bırakalım sabırları tükensin, öfkelensinler. Ancak o zaman değişim göstereceklerdir. Sağlığın, başkalarını düşünerek yaşamanın önemini belki öyle anlarız.