·448 syf.··Beğendi
···Okunma: 24 Mart 2020 09:37 Başlarda biraz sıkıldım çünkü hikayeye girer girmez bir sürü isim karmaşası girdi işin içine kafam karıştı. Ama ana karakterler tanıştıktan sonra olaylar çorap söküğü gibi geldi. Kitabı elimden bırakamadım o kadar sürükleyiciydi.
3 kitaptan oluşan bir seri aslında ama her kitap ayrı karakterler üzerinden olduğu için ayrı ayrı da okunabilir. Yakın mesafe 2.kitapmış ama ben ilk 3.kitap olan tatlı tesadüfü okumuştum. Tatlı tesadüf de harika bir kitaptı.
Romanda hem güldüm, hem hüzünlendim. Biraz romantizm biraz polisiye havası vardı. Her duygudan yaşattı bana. Eleştireceğim tek bir şey olabilir bazı karakterlerin hakkında gereksiz bilgi verilmiş. Onların bakış açısını yansıtmış. Bu benim hoşuma gitmedi mesela.
Kesinlikle okunmalı.