2020 22. kitabı
“ Suya atılmış taş misali dünyama dalıveren bir düşünce kafamı allak bullak ediyordu.Yine de kendimi düşünmekten ve gerçek hayatımla rüya âlemini mukayese etmekten alıkoyamıyordum.” İş yerindeki arkadaşlarının teklifi ile kayak merkezine giden Gökçe yaşadığı kaza sonucu zor anlar yaşarken hayalle gerçek arası kendine yardım etmek isteyen bir erkek görür.Arkadaşları yanına geldiğinde ise yaşanan bu olayın kaza sonucu algısında bir problem olduğu kanısına varsa da geçen zaman zarfı içinde gördüğü rüyaların ne anlama geldiğini anlayamaz.Gökçe gördüğü rüyaların gerçekle bir bağlantısı olabilir mi diye yaşadığı durumu aydınlatabilme adına bu durumun peşine düşmeye karar verir.Rüyasında gördüğü erkek kimdir?Bilinmezliğe yelken açan Gökçe’yi neler bekliyordur? Özgün ile tanıştığında şok olacak ve amacına ulaşabilecek mi?Özgün’ün verdiği cevaplar karşısında Gökçe’nin tutumu nasıl olacak? Farklı tarzda bir kitap okudum bazen rüya mı gerçek mi karıştırdığım yerler oldu.Acaba mı dediğim yerler oldu,kendimi sorguladığım ve eğer ben böyle bir şey yaşasam ne yapardım diye düşündüm.Hayatımızda kırılma’nın yaşandığı zamanlar elbet olmuştur önemli olan bizim bunu farkediyor olmamız.Farklı bir kurgu ve heyecan istiyorsanız gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir kitap..
KırılmaPınar Öğüt · İndie Yayınları · 202035 okunma