Puan vermedi·238 syf.··Beğendi
···Okunma: 08 Mart 2020 00:54 pdf olarak okumama rağmen hiç sıkılmadım. İlk kez #ihsanoktayanar okudum ve diğer kitaplarını da okumam gerek diye düşünüyorum. Kitap herkesin okuyup anlayacağı bir şekilde yazılmış. Yazarın dilinin hafif ve akıcı olması nedeniyle kitap herkese hitap ediyor. Yazar büyülü bir dünyadan bahsediyor, rüyayla gerçeğin iç içe geçtiği romanlar veya filmler beni her zaman etkilemiştir. Sanki fantastik bir roman okuyormuşum hissine kapıldım. Spoiler vermek istemiyorum o yüzden sadece Uzun İhsanın oğluna söylediği beni etkileyen bir sözü alıntılıyorum.
*
Kendi payıma ben, dünyayı rüyalarımla keşfetmeye çalıştım.
Bu, yeterince cesur olamadığımın bir göstergesi olabilir. Aynı hatayı senin de yapmana yolaçmak istemiyorum. Sana izin veriyorum, git.
Git ve benim göremediklerimi gör, benim dokunamadıklarıma dokun, sevemediklerimi sev ve hatta, bu babanın çekmeye cesaret edemediği acıları çek. Dünyadan ve onun binbir halinden korkma".