·118 syf.····Okunma: 30 Mart 2020 15:58 Kitabı okumadan önce "ertelemek" ile ilgili bu kadar derin çözüm yolları -tabii erteleme huyunu kabul görerek- üretileceğini düşünmezdim fakat faydalı mı değil mi bu çözüm yolları orayı pek idrak edemedim.Büyük bir hevesle başladım ama okurken o hevesten pekte eser yoktu açıkçası.
Öncelikle erteleme huyunu kökten bitirmek isteyenler için uygun bir kitap değil.Zaten bundan kitabın içinde yazarımızda bahsediyor.Bu kitap "sistematik erteleyici" olduğunu düşünen kişilerin ertelemeyi bir sanat olarak icra edebileceklerini,bu özelliklerinden dolayı kendilerini suçlamamalarını,kötü hissetmemeleri gerektiğini,ertelemenin dezavantajlarını bazen avantaja dönüştürmenin mümkün olduğunu veya toplum tarafından bunun bir dezavantaj gibi kabul görülmesinin aslında bazen -bazı konularda- ne kadar yanlış olduğuna değinmiştir.Ve sistematik bir erteleyecinin bu zaafıyla ne çok iş yaptığını,başardığını okuyucuya fark ettirmiştir.
Kitap esprili bir üslupla yazılmıştır.Bunun sonucunda ise okurken kendinizi gülerken görmek muhtemel bir durum :)