Şırnak'ta görevli biri olarak fazlasıyla etkilendiğim harika bir kitap ile karşınızdayım. Bu kitapta Silopi de en zor zamanlarda yaşamış ve çalışmış güzel yürekli Vatansever bir doktorun samimi cümlelerini okuyoruz.
Bu değerli kitabı Gizem moderatörlüğünde harika kitapseverler ile okuduk. Kendisine teşekkür ederim ️.
Kamil Konur 5 yıla yakın bir süre 2012-2017 yılları arasında Şırnak'ın Silopi ilçesinde hemde ilk görev yeri olan bu ilçemizde hem doktor hemde kendi ifadesi ile doktorluktan çok polis olarak bulunmuştur.
Kitabı okuyunca bu ifadesine fazlası ile hak verdim. Yaşadığı bazı şeyleri bir Polis olarak ben henüz yaşamadım.
Bir yandan doktorluğun ne denli zorlukları olduğunu ve doktorlara karşı empati kurmanın gerektiğini görüyoruz bu kitapta. Ama asıl meseleyi kitabın ismi çok net ifade ediyor. İdlib'de şehitler verdiğimiz bu günlerde okumak öyle içime işlemesine sebep olduki bu kitap, hiçbir söz bunu ifade etmeme yetmez.
Kamil Konur 'u canı gönülden tebrik ediyorum, kaleminiz daim olsun. Birgün yolum Rize ye düşerse bizzat tanışmak isterim. ️