···Okunma: 30 Mart 2020 20:53 Bitmesin diye ağladım. Hayatımın en kötü iki yılı boyunca beklettiğim kitabı nihayet bu yıl yani 2020 de okuma kararı aldım. İlk günler neredeyse her alıntısını okuduğum kitabı hryecandan elime alamıyordum. Daha sonra bir şekilde başladım ilk 150 sayfa muazzam gitti fakat sonraki 200 sayfası hem duygusal hem de zihinsel açıdan beni zorladı ve 50 sayfa kadar daraldım. Önceleri korktum acaba ben mi anlamıyorum yoksa kitabı yarım mı bırakacağım diye. Kayra nın yolu beni derin düşüncelere itti.Daha sonra Kinyas'ın yolunu izlerken - izlerken diyorum çünkü okumaktan ziyade bir film kadar gerçekti- hayata insanlara bakış açım değişti. İlk günler kitap bitmesin diye elime alamazken son 100 sayfasını okumamak için başka şeylerle uğraştım. Ama nihayet bitirdim ve ağlıyorum. Bitmemeli bu kitap sonsuza dek bana ve hayatıma ilham olmalı. Ayrıca kim ne düşünür bilmiyorum ama Kinyas adına sevinçliyken ona kızgınım. Bana göre Kinyas ihanet etmişti Kayra ya. Daha fazla ipucu vermemek için şimdi susuyorum fakat bu kitabı okumuş herhangi biriyle derince muhabbet etmek isterim. Ve kesinlikle okuyun ve bitirin. Yarım kalırsa hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz.