Herkese merhaba.
Size öyle bir kitap önerisi ile geldim kiiiii! Nerden başlasam acaba? Öncelikle bookstagramın bana kazandırdığı, yorumlarını ilgi ile takip ettiğim ve sonunda kitabını da okuduğum Elif Acar’ı buradan kocaman bu kadar güzel bir kitap yazdığı için tebrik ediyorum.
Kitap dün elime ulaştı, hemen başladım ve akşam 9 demeden bitmişti. O kadar sürükleyici, merak uyandırıcı, elden bırakmaya fırsat vermeyen bir kitaptı ki anlatamam. Kitabın konusuna gelirsem;
Ana karakterimiz Rüya; hayatı harbiden dört dörtlük denilenlerden. Eş, çocuk, iş, arkadaş; her şey yolunda. Bir gün işe gittiğinde mail kutusunu temizlerken gelen kredi kartı ekstresi resmen hayatının altını üstüne getiriyor. Bütün kitabı Rüya’mışım gibi okudum. O dağıldıkça ben parçalandım. O ağladıkça ben off çektim. Cenk’e etmediğim lanet kalmadı. Hatta bazen Rüya az bile yaptı dedim. Ama yeri de geldi ‘bi sakinleş Rüya’da dedim. Olayın can alıcı kısımlarını tabi ki yazmayacağım ama bütün hikaye çok başarılıydı. Bazı şeyler ortaya çıkınca sonuna dair bir fikrim oluşmuştu ama böylesine bir son ile o fikrim de darmaduman oldu.
Ben bu güzel kitabı okuma konusunda biraz geç kalmış olsam da; sizler kalmayın. Okuyun, okutun.
Ayrıca 2.-3.-4. Kitabını da büyük bir merak ve heyecanla bekliyor olacağım. Sen yaz; biz okuyalım.