Puan vermedi·412 syf.····Okunma: 05 Nisan 2020 12:59 Öncelikle hayata karşı bir tabunuz varsa bu sadece dinle ilgili değil tüm değer sistemi ile ilgili bu tarz dokunulmaz eleştirilmez değerleriniiz varsa henüz okuma zamanınızın gelmediğini düşünüyorum..Kitap bir kaç yıl önce okumuştum ve benim de zamanımın gelmediği zamanlardı..Şuan bazen bir solukta bazen de içselleştirmek için ara verdiğim günler oldu...akıcı bir dili var bu en büyük özelliği bu tarz kitapların yukardan bakan yabancı bir dili vardır ama bu kitap çok rahatlıkla okunabiilir..Hiçbir şey bilmiyorsanız eğer bir çok kaynağı kullananan bir kitap olarak insan tarihi anlatan temel kaynak niteliğnde ve size çok şeyi öğretir...bir şeyler biliyorsanız bunları daha bir düzene koyuyor ve bildiklerinizi başka bir şekille dönüştürebiliyor..Kitapta insan türlerinden,doğa da ki yaşam tarzımıza bunun olumlu olumsuz etkilerini imparatorlukları bilimsel devrimi,mutluluğu,yarın neler olabileceğini bir çok örnekle karşılaştırmalı bir şekilde anlatmış.bu kitap populer olmasına rağmen bence iyi bir okuyucu kitlesini hakediyor..