2020 4. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2020 14:19
Merhabalar, Gün Olur Asra BedelGün Olur Asra Bedel yolculuğum bu kitapla sona eriyor. Bu kitapla tesadüfen kütüphanede karşılaştım ve Gün Olur Asra BedelGün Olur Asra Bedel 'de geçen Mankurt efsanesinin daha derin ve ayrıntılı anlatımı olarak düşünmüştüm. Ama sadece bu efsaneyi değil, bu efsanenin ana temasını 21. yüzyıla uyarlayarak tekrar ele alıyor. Kabala-Manas, İslam'a düşmanlık besleyen ve Müslümanları katleden bir örgüttür. Mankurt yapılan bir genç, İsrail bağlantılı Kabala-Manas örgütünün en donanımlı katili olurken sonradan bu örgüte karşı direnen Türk İstihbarat'ının askeri olur. Ve Türk İstihbaratıyla bu çirkin örgütün aralarındaki mücadeleye şahit oluruz. Kitap güzel, aksiyonlu ve merak uyandırıcı. Tek sıkıntı bu Kabala-Manas örgütünün yaptığı cinayetler tasvir edilirken insanın kanı donuyor. Açıkçası bu yüzden bırakmayı bile düşündüm ama kitabı eksik bırakmak istemedim ve sonunu da merak ediyordum açıkçası. Eğer okumayı düşünüyorsanız bu ayrıntıyı da göz önünde bulundurun derim. İyi okumalar.
MankurtYusuf Güldür · Hayat Yayıncılık · 2014129 okunma