Puan vermedi·192 syf.··Beğendi
· •Can Evim•
|Kitap Yorumu|
Aslında dünyada her şey bulaşıcıdır. Mutluluk, mutsuzluk, gülümsemek ve gözyaşı...
Nora çocukluğunun travması ile , anne ve babasının tartışmaları ile büyüyen ,ailesine karşı büyük özlemler duyan bir kızdır .
Bir gün kötü alışkanlıklara sahip olan babası annesini ve norayı terk etmesiyle başlar her şey .
Annesi ikinci evliliğini Aras ile yapınca Nora ‘nın korktuğu başına gelmemişti.Aras ile o kadar iyi anlaşmışlardı ki,birlikte vakit geçirmeleri,birbirlerini anlamaları ,babası ile yaşayamadınız her ne var sa o mutlulukları yaşıyordu .
Annesinin Aras’a ve kızına olan ilgisizliği doğum gününde not bırakıp terketmesiyle Nora kimsesiz kalacağını düşünürken Aras ona büyük bir şefkatle sahip çıkar.
Aras Nora’yı da alıp yeğeni’nin yanına Almanya’ ya giderler.Nora buraya alışmaya çalışırken aşk hayatına ansızın girer ve Fatih’i deli gibi sever.Ve aşk Nora için karmakarışık bir hal almaya başlar.Kimsenin bilmediği bir şey vardı Fatih Aras’ın yıllarca aradığı ,peşinden izlerle koştuğu oğluydu.
Nora için artık her şey daha farklı olmuştu . İmkansızlık ,acıyı doyasıya yaşamaya başlamıştı .Her şeyi arkasında bırakan Nora acı ile tekrar sarmalanır.
Tam unuttum derken büyük bir sınav onunla olur bu sefer de evli bir adama aşık olur.
Nora ‘nın dediği gibi;
Ne tam anlayabildin,
Ne de tamamlayabildin beni AŞK
#alıntı
Sıfırdan başlamak diye bir şey yok. Görmezden gelmek, hatırlamamaya çalışmak diye bir şey var.
#okudumbitti #sisyphosyayınları #mustafatenker #noraakın #canevim#kitaplardanalıntılar #bookstagram #booklove #bookstagrammer #booklife #blogger #bloggerlife #bookstagramturkey #kahramanmaraş #booksforlife #kitaplariyikivar #kitaplarkalpkırmazlar #herkitapbirdünya #kafkaokur #bookphotography #okuyorum #kitaplarındünyası #bookblog #bookclubofinstagram