·248 syf.····Okunma: 07 Nisan 2020 17:23 Günümüzde çok okunan yazarlara nedense açık bir saldırı var. Bu saldırı sadece bu yazarlar çok okunduğu için.Bu neden bile bu tarz kitapları okumaya engel olmuyor.İnsan merak ediyor.
Çok okunduğundan olsa gerek kitap hakettiği puanın altında puan almış. Açıkçası ben beğendim. Konu insanın içine işleyecek biçimde anlatılmış.Baştan itibaren sürükleyici bir kitap, söylenecek pek fazla bir sey yok. Belirtmek istediğim tek şey kitabın sonu, bir eksikliğin var olduğunu hissettiyor. Başta anlatılan metaforlarla örülen bir son var ama son bölümün yazılımı üslup itibariyle aceleye gelmiş izlenimi veriyor.
Sadece bir eksiğinin olduğunu düşündüğüm bu kitaba sadece popüler diye haksızlık etmedim.Herkesin kendi tarzı kendine denilmesin. Çünkü ortak beğeni olmak zorunda. Ortak beğeni olmadıkça okuma kültürü gelişmez.