·384 syf.····Okunma: 09 Ocak 2019 11:01 Nefret Oyunu'nu uzun zaman önce arkadaşımın tavsiyesiyle okumuştum, o zamanlar kitabı ondan almıştım ve çok çok sevince indirimde kendime de aldım, gelince de en sevdiğim kısımları tekrar okudum. .
Son zamanlarda okuduğum en iyi romantik komedi diyebilirim kesinlikle bu kitaba. Karakterlerin işlenişi, arka planda ilerleyen olaylar ve kurgu çok iyi. Okudukça daha da derinleşen hikayesi var ve bunun yanında her zaman çok eğlenceli. Karakterlerin birbirleriyle olan ilişkisi ilk sayfadan son sayfaya kadar çok çok iyi işlenmiş. Okuduça ve olaylar değiştikçe kitaba daha da bağlandım, her olayın üzerinde düşünülmüş ve çok güzel bir zemine otutturulmuş. Sonlara doğru olan bir kaç olay ve kırılma noktaları kitabı daha anlamlı bir hale getiriyor, sadece yüzeysel bir ilişki değil çok daha başka bir şey okuyoruz. Her anlamda insanı tatmin eden ve çok keyif veren bir kitap kesinlikle.
Lucy, çılgınlığıyla en sevdiğim karakterlerden birisi oldu. Joshua ise görünenin arkasında sakladıklarıyla beni kendisine çok iyi aşık etti. Okumadan önce bu kadar güzel bir hikaye okuyacağımı tahmin etmiyordum bu yüzden çok sevdim bu kitabı. Bu türü seven herkese kesinlikle öneriyorum. .