·216 syf.····Okunma: 08 Nisan 2020 23:01 Beyhan Bey’i malum mecradaki videolarından tanıyorum, uzun zamandır abonesiyim. Kitap yazmış olduğunu görünce çok sevinmiştim ve kişisel gelişim kategorisine karşı olan büyük önyargıma rağmen hemen ertesi gün gidip almıştım. Açıp okumaya başladım ve farkettim ki zaten kişisel gelişimle uzaktan yakından alakası yok.
Kelimenin tam anlamıyla terapi gibi kitap!
Bitirmek için hiç aceleci davranmadım, araya başka kitaplar bile sıkıştırdım. Çünkü benim için gerçekten terapi gibiydi.
Oldukça naif bir dille, sohbet havasında, doğrudan okura ‘sen’ diye hitap ediyor. Her sayfasında kendinizden bir parça bulabileceğiniz bölümler mevcut. Sayfaları çevirirken, sahip olduğunuzu bilmediğiniz özellikleriniz olduğunu keşfediyorsunuz ve durup durup “hakikaten öyle” diyorsunuz.
Beyhan Bey de kitabın başında “kitabın heryerine notlar alın, sizin için önemli olabilecek cümlelerin altını çizin, kitabı karalayın, korkmayın” diyor. Bu sözüne o kadar çok rağbet gösterdim ki, kitabın her yeri minik, rengarenk post-it’lerle doldu taştı :)
Arada bir ‘Alıntılar’ bölümüne gidip sözkonusu cümleleri ve/veya paragrafları paylaşacağım.
Teşekkür ederiz Beyhan Budak!