Puan vermedi·680 syf.····Okunma: 28 Mart 2020 09:41 Grange yine bitti hep bitiyor gerçi
Bu kitap diğer kitaplara göre daha hızlı başladı gibi Daha hızlı derken aksiyon gibi değil de sürükleyicilik anlamın da hızlı başladı Sayfaları kovalamadan elbette olmuyo herkes kitap okumada hızlandı ama biz yine çalışmaya devam ettiğimiz için daha da yavaşladık yoksa daha da önce biterdi gerçi sayfası da çoktu 700ama yine de fazlasıyla heyecanla zevkle keyifle ara ara gerilimle devam etti canım sayfalarbeğendim mi tabii ki. Şaşırdığım abovv dediğim üç beş olay vardı yani anlık şaşırtıcı olaylar çok fazlaydı olay örgüsü güzeldi Kopukluk yoktu çok başarılıydı tavsiye ederim tabii ki.
---Konu itibariyle;
Gecenin geç bir vaktin de tren garı'nda Patrick adında biri bulunur elinde bir telefon rehberi ve ingilizanahtari vardır. Polisler tarafından normal hastaneye kaldırılır ancak fiziksel bir yara yoktur Çareyi nöbetçi psikiyatrist Mathias Freire gitmekte bulurlar. Psikiyatrist konuşur ancak Patrick hiç birşey hatırlamamaktadır. Bir kaç gün Mathias hastasıyla ilgilenir Hipnoz uygular bir kaç yer ve şahıs ismi öğrenir ancak bu isimler de somut hiç birşey yoktur. Sonrasın da bir ipucu yakalar ve hastasının bir sevgilisi olduğunu anlar Patrick'i de alır ve sevgilisinin yanına giderler birinci gidişinde konuşurlar çok bir sonuç çıkmaz Mathias kliniğe döner ama şüphelenir tekrar gider Sevgilisinin yalan söylediğini daha önce de Patrick'in hiç birşey hatırlamadığını anlar o esnada da Patrick ve sevgilisi öldürülür Mathias şok içindedir ne olduğunu anlamaz kişiler onu da öldürmek ister ancak kurtulur. Neler olduğunu anlayamaz.
Diğer taraftan aynı saatler de Patrick'in bulunduğu tren gari'nda bir ceset bulunur Başkomiser Anais Chatelet nöbetçidir Ceseti görür ama ceset aşırı şiddet içermektedir Ölen evsiz biridir Kafasına bir boğanın kafası geçirilmiştir Herkes şoktadır
--Ayni saatler de Psikiyatri klinigine birinin yatırıldığını öğrenirler büyük ihtimal katil Patrick'tir.Anais bu konu da ısrarcıdır. Tüm kanıtlar Patrick'i gösterir. Doktor Patrick'in katil olmadığını savunmaktadır, inceleme ve araştırmalarının sonucunda kanıtlar katil olarak kendini yani Doktor Mathias Freire göstermektedir Herşeyi inceler nitekim sonuçlar hep kendine çıkar.Ama nasıl Anais'in kanıtları da doktoru işaret etmektedirKaçış ve kovalamaca başlar Hiç birşey yine göründüğü gibi değildir. Devamını kitabımıza bırakayım yoksa kendimi tutamıcamHeyecan şiddetle devam edecektir