2020 10. kitabı
Müslüman gence İhsan Hocamızın kaleminden çıkan ve okuduklarım arasında en etkileyici kitap diyebilirim.Değinmediği konular yok.Her konu da bir yazısı var Hocamızın. Müslüman olan her gencin el kitapçığı olmalı.İslami yaşantımızda neler olmalı nasıl şekillenmeli bunun üzerinde çokca duruyor.Cihad konusu her zaman ki gibi İhsan Hocamın dilinden düşmüyor. Verdiği tavsiyeler muhakkak hayatınızda uygulamanız gereken türden işte bu sebeple el kitapçığı olmalı bir şey yaparken bu kitaba bakmalı diye düşünüyorum. Dehşet verici olaylardan bahsederek okuru hayretler içinde bırakıyor. Muhakkak okunmalı.Her sayfasını çekip atmak istiyorum. İmandan,iman hakikatlerinden,küfür ve islamin ayrımından vs. herşeyden bahsetmiş.Yine Üstad sevdalısı İhsan Hocam bu kitabında da Büyük Doğu'yu anlatmadan geçmiyor.Muhakkak her kitabında bir parça Necip Fazıl bir parça Büyük Doğu oluyor.Bu eserde iseNecip Fazıl 'ın bilmediğim yönlerinden bashetmiş.Ayrıyeten hanımlara yönelikte etkili yazıları, tespitleri olmuş. Çok beğendim muhabbetle önerimdir. Müsait zamanda inşâAllah ikinci kez okumak isterim. Bu sefer kesitleri fotoğraf olarak bırakıyorum bakabilirsiniz. En uyguna nerden alırsınıza gelirsek ben kitapyurdundan almıştım ama fiyatını hatırlamıyorum siz yine araştırın. Selâmetle.Allah'a emanet olun. . . . #kitap #okudumokuyun #okudumbitti #okuyorum #book #books #bookstagram #maihatunlaokuyorum #efendihz #mahmudustaosmanoglu #ihsansenocak #ihvan #halidiyye #ifam #ifamsamsun #ihsanhoca #ihsansenocak #tefsir #muslumangence #hukum #hukumkitapdergi #ummet #musluman
Din
Müslüman Genceİhsan Şenocak · Hüküm Kitap · 2019679 okunma