Bu kitabı aldatamazsınız
2020 19. kitabı
Okunma: 15 Nisan 2020 02:54
Herkesin hayatının bir "çıt" noktası vardır. Çıt: "her şeyin iyi giderken konunun bir yerde boka sarması, kopması yani" Bunu okuyucuya iliklerine kadar hissettiren bir kitap.. Öncelikle eleştiri ile başlayayım kitabı genel olarak çok beğendim ancak bazı noktalar fazlasıyla rahatsız etti. Bu rahatsızlığım, Jack Nicholson'a "koca ağızlı" demekle başlıyor, Sadri Alışık'a "hergele" demekle devam ediyor ve küçücük bir kızdan bahsederken "orospuyu özledim." Cümlesiyle son noktaya ulaşıyor. Evet samimi bir üslubu var kitabın ama samimiyetle seviyesizliği ayırmak gerek öncelikle. Ve olumlu eleştirilere geçelim... Yazarla bu kitabıyla tanıştım, çok özgün bir dili ve üslubu var. Anlatım mükemmel, kurgu mükemmel, mesajlar mükemmel, cümleler mükemmel... Kitabı okurken hayal dünyamda harika, sıcak, samimi bir film seyrettim adeta. Monologlar, içsel hesaplaşmalar ile beni kendine bağladı eser. Ancak şunu belirtmeliyim ki bu kitabı 5 dk okuyup ara verip yeniden okumaya başlarsanız asla zevk alamazsınız. O yüzden bu kitabı aldatamazsınız, bütün ilginizi ona vermeniz gerekir. Umarım siz de tanışırsınız keyifli okumalar
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutkuİlhami Algör · İletişim Yayıncılık · 201434,7bin okunma